Translate

30 Kasım 2016 Çarşamba

20.11.2016 saat 11.30 da Babam vefât etti.

Babam için dua eder misiniz…Bagışlar mısınız ruhuna…ismi “Aziz” . Kabir azabi çekmesin, mekanı cennet olsun inşallah…

5 yorum:

  1. Merhabalar.
    Babanızın vefatına üzüldüm. Cenab-ı Hakk, babanıza merhametiyle, rahmetiyle muamele eylesin, günahlarını af ve mağfiret eylesin. Makamı cennet olsun. Cenab-ı Hakk, sizlere de sabr-ı cemil ihsan eylesin. En derin taziyelerimle birlikte Allah'a emanet olun.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun...

    YanıtlaSil
  3. Rabbim öbür dünyanı Nuruyla Aydınlatsın Babacım...
    Rahmetiyle kuşatsın..
    Mekanını cennet etsin.
    .Dualarımdasın...
    (Tüm dostlarım da tabiki..)
    Dualarımda olacaksın...

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar.
    Uzun zamandır hiç post eklemediğinizi gördüm. Blog sayfama yapmış olduğunuz ziyaret ve yorumdan sonra tekrar sayfanızı ziyaret etmekle birlikte en son babanızın vefat haberini paylaştığınızı gördüm.

    Hayatın sırrını anlayanlar ve hayatını su-i istimal etmeyenler; Dar-ı Beka'da ve Cennet-i Bakiye'de hayat-i bakiyeye mazhar olacaklardır. Sizin gibi bir evladı olan babanızın da böyle inanmış Müslüman bir kardeşimiz olduğundan hiç kuşkumuz yoktur. Cenab-ı Hakk, rahmetli babanızı da inşAllah hayat-i bakiyeye mazhar olan kullarından eylesin.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar.
    Benim babamın ismi de Aziz'dir. Ben de babamı 01.02.2019 tarihinde kaybettim. Siz hiç merak etmeyin; Dar-ı Bekaya irtihal eden tüm mevtalar kabir azabı falan çekmeyecekler. Kabirde azap yoktur. Kabirde sorgu-sual olmaz. Sorgu ve sualin yeri mahşerdir. Azabın yeri de cehennemdir. Tüm insanlık kıyametin dehşetini görüp, bu dehşet sonucu yeniden öldükten sonra ikinci kez Sur'a üflenerek tüm insanlığın yeniden dirilişi sağlanacak ve işte mahşer yerinde yeniden can bulan tüm insanlık burada sorguya çekilecektir. Tabi ameli iyi olan salih kullar Cennete, ameli kötü olan günahkar kullar da Cehennme sevk edileceklerdir.

    Cenab-ı Hakk babanıza rahmetiyle, merhametiyle, mağfiretiyle ve de cennetiyle muamele eylesin.
    Selam ve muhabbetle.

    YanıtlaSil